21 Ocak 2008 Pazartesi

Sene Sonu '07



Kurgu/duzenleme: mustafarendekar
Goruntu Isleme/yazilim destek: saygin (ferit)
Kameraman ve narrator: saygin ferit
Oyuncular(alfabetik): alper-caglar-mustafa-odysseus I-saygin-serkan-umut-yalin
muzik: Jethro Tull, Queen, Ruhi Su

Sponsor (kamera+dvd): elif-alper

== APAZLAMA FILM 2008 ==

6 yorum:

  1. Hocam cok guzel olmus. Antalya Altin Portakal'a gonderelim derim ben... Bnece bu ekip TGT ishaninda bir yazihane acip grafik tasarim, dijital imaj prosessing islerine girmeli ne dersiiniz?

    YanıtlaSil
  2. evet gonderelim bi festivale... Saygin da en iyi oyuncu adayimiz. Bu arada filmin kunyesi su sekildedir:

    kurgu/duzenleme: mustafarendekar
    goruntu isleme/yazilim destek: saygin (ferit)
    kameraman ve narrator: saygin ferit
    oyuncular(alfabetik): alper-caglar-mustafa-odysseus 49'-saygin-serkan-umut-yalin
    muzik: Jethro Tull, Queen, Ruhi Su

    sponsor (kamera+dvd): elif-alper

    == APAZLAMA FILM 2008 ==

    YanıtlaSil
  3. Holy Moses!
    Muhtesem bir produksiyon! film boyunca verilen siyasi ve toplumsal mesajlar her ne kadar agirligini hissettirse de anlatimin dogalligi ve sicakligi izleyiciyi derinden etkiliyor. nesli tukenmekte olan laik elitimizin bu nadide orneklerini sinema ekranlarinda da olsa korumak milletimizin kulturel mirasi acisindan cok onem tasimaktadir. Bu sebepten dolayi hukumet olarak yapimcilara tesekkur ediyor, filmin kultur ve/veya turizm bakanliginda en ozenli bicimde saklanacagini teyid ediyoruz. bu konuda akp'li sosyal demokrat arkadaslarimizin ellerinden gelen cabayi gostereceklerinden eminiz. hay bin kunduz ve holy moses!

    YanıtlaSil
  4. evet ileriye bir belge olarak kalacak bu vidyo. Bence bu belgedeki kisiler UNESCo tarafindan dunya mirasi listesine alinmali ve korumaya alinmalidir. yihuuu aym e gost dot

    YanıtlaSil
  5. Cok dogru! Bir kere "gost dot" un tanimina baska hic bir yerde rastlayamazsiniz, ayrica bu olay kambur balinalarin her sene kuzey kutbundan belli zamanlarda yola cikarak binlerce mil guneye ilerleyip Meksika Korfezine inmeleri gibi bizler de yilin bu gunlerinde on binlerce mil yolu bir sekilde asip tarlalarda kaybolmak ve kopekler tarafindan kovalanip horozlar tarafindan gagalanmak pahasina Gocek Korfezine gelerek 2-3 gunluk seyirler tertip etmemiz bile bugun insanlik icin halen gizini koruyan bir doga olayi olarak incelenmeli bence.

    YanıtlaSil
  6. 3 seneden fazla oldu, hala açıp bakarım... ghost dot or holy moses! mesele değil, hele bu yaz da çıkalım yeni fenomenler çıkarırız...

    i ll see ya all this summer at some bay..

    YanıtlaSil