29 Temmuz 2007 Pazar

Tarihte Bugün, 29 Temmuz

Mümtaz Arıkan, Cumhuriyet Gazetesi

4 yorum:

  1. babalar rakilari devire devire okyanusu gecmis, siseler bosaldikca da saga sola mesaj yollamislar. "Ruyam" ekibini burada hurmetle aniyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Iste hocam bu isler oyle paraglidinglerle, kimsenin yapmdigi isleri yapalim herkes beni konussun seklinde bir kafa yapisiyla, Sadun Babaya gidip siz de yapilacak bisey birakmamissiniz demekle, 20 tane mazot deposunu bordalardan sallayip yolun cogunu motoryat seklinde gitmekle, balik tut(a)madan, raki ic(e)meden yapilacak isler degildir. Ha ama oyle de yapilir mi, yapiliyormus bunu da gorduk... Bu isler ekabir adam isidir..

    YanıtlaSil
  3. Su karikaturu gorunce, "Pupa Yelken"i de usta bir karikaturcu cizgi roman haline getirse ne sahane olur diye dusundum bir an. Soyle renkli birsey. Nuri Kurtcebe ya da Galip Tekin cizebilir mesela. Aslinda Alper senin cizimi ilerletip bu islere girmen gerek.

    YanıtlaSil
  4. valla mesaj yollanacaksa raki sisesiyle yollanmasi gerektir.

    gunumuz dunyasinda kimsenin yapmadigi isleri yapip adam olma sevdasi baskin hakkaten. artik yapilan her isten birinin bir kari olmasi gerektir, kapitalizm bunu gerektirmektedir....

    YanıtlaSil